Page 4 of 4 First ... 234
  1. #31
    Elmer B.'s Avatar
    Elmer B. is offline Windows Enthusiast
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    145

    Default

    The next thing Windflower would be good if you could post a screenshot/image of the problem icons if they still exist.

    SIDE NOTE
    Apologies Andy,
    Appears myself and Windflower have hi-jacked this thread.
    Last edited by Elmer B.; 7th November 2010 at 05:38.

  2. #32
    windflower is offline Beginner
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    15

    Default

    Good morning, Elmer B!

    Guess what? All my Office icons are now displaying correctly. I cannot begin to thank you enough for your assistance in all of this and the time you took to walk me through it. You are one awesome dude!

    windflower

  3. #33
    windflower is offline Beginner
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    15

    Default

    Yes, sorry, Andy. I apologize for hijacking the thread. I think I was just so relieved (and excited) to finally be getting some assistance that I lost track of the original topic.

    windflower

  4. #34
    Elmer B.'s Avatar
    Elmer B. is offline Windows Enthusiast
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    145

    Default

    Quote Originally Posted by windflower View Post
    Good morning, Elmer B!

    Guess what? All my Office icons are now displaying correctly. I cannot begin to thank you enough for your assistance in all of this and the time you took to walk me through it. You are one awesome dude!

    windflower
    Awww Shucks!!

    Glad to have helped.

  5. #35
    River110 is offline New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1

    Default

    I have tried the fix & it has restored the icons ............... but
    after a reboot I'm back to no icons. They stay if fixed & I don't reboot.
    So I'm 50/50 on the results right now.
    Is there something more that I can do to permanently fix this problem.

  6. #36
    Elmer B.'s Avatar
    Elmer B. is offline Windows Enthusiast
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    145

    Default

    Quote Originally Posted by River110 View Post
    I have tried the fix & it has restored the icons ............... but
    after a reboot I'm back to no icons. They stay if fixed & I don't reboot.
    So I'm 50/50 on the results right now.
    Is there something more that I can do to permanently fix this problem.
    Can you expand on which icons are actually the "missing" ones please?

  7. #37
    flexxo is offline New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2

    Default

    Hi HappyAndyK,

    First of all, thx for your Icon Cache Rebuilder.
    There is my feedback:
    I use Win 7 64bits, and your method to rebuild the icon cache manually doesn't work for me but Icon Cache Rebuilder works.
    But the weird thing is i must launch Icon Cache Rebuild for each windows reboot to restore my desktop icons... may be you know why?

    Cheers

  8. #38
    HappyAndyK's Avatar
    HappyAndyK is offline Site Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7,406

    Default

    Try running it as an admin and see if it helps.

    Could any other of your installed software be interfering with it in any way?

  9. #39
    flexxo is offline New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2

    Default

    Tried but that changes nothing,
    At windows start IconCache.db is in %user%local folder, when i launch Icon cache Rebuilder, my desktop icons are actually restored but IconCache.db disappear, i dont know where windows store the new IconCache.db.
    May be CCleaner mess up my windows

Page 4 of 4 First ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22