Page 3 of 48 First 1234513 ... Last
Like Tree1Likes

Thread: Ultimate Windows Tweaker v 2 : Feedback & Support

  1. #21
    rkonit's Avatar
    rkonit is offline Gold Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pilani, India
    Posts
    1,363

    Default

    Quote Originally Posted by seti View Post
    Ramesh you've done it again. Superb update. Can not praise it enough and have used it on two of my families' pcs and helped a freind with it as well.
    Thanks for your complement.


    Quote Originally Posted by tbird1757 View Post
    Vista SP1, IE7, Dual with XP SP2, IE7;
    Could you kindly include the ability to edit the Context Menu for New Items such as all the little things that some apps like to add but don't give you the opp to remove. Mine is getting so full and so slow, and removing them by hand is a pain. Referencing the option in the XP PowerTool Tweak UI.

    Also, the ability to modify the places bar too, would rock.

    Ty
    Thanks for suggestion...We'll try to server it next major release.

    Quote Originally Posted by Space View Post
    This UWT doesn't work for me. Every single tweak Im trying I get the same message as alexlob0 and also same Windows 7 RC. It's really bugging me because I want to use 4GB. PLEASE help.
    Not reproduce-able.

    Quote Originally Posted by valamas View Post
    Vista 32bit IE8 fully patched
    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.ArgumentOutOfRangeException: Value of '16' is not valid for 'Value'. 'Value' should be between 'Minimum' and 'Maximum'.
    Parameter name: Value
    The problem is due to patched unsafe setting using other tweaking utility.
    The problem has fixed by applying safe settings...and you may get update soon.

  2. #22
    rkonit's Avatar
    rkonit is offline Gold Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pilani, India
    Posts
    1,363

    Default

    Quote Originally Posted by tedcousens View Post
    New Dell XPS M1530 laptop running vista premium - when I open program, screen is skewed with half the check boxes covered by a panel on the left hand side? Has anyone else had this problem? I have tried changing screen resolution but to no avail!
    Quote Originally Posted by patt10019 View Post
    I have the same problem with a new HPdt3v
    Patt10019
    Quote Originally Posted by patt10019 View Post
    I upgraded to UWT v2.0, and the problem with seeing a complete window disappeared. I'm using Vista Home Premium with sp2, the 64bit version.
    patt10019
    Quote Originally Posted by dbaum22101 View Post
    Using Vista 64 on Dell 20 inch monitor at 125 dpi, with 1600 by 1200 resolution, the column of menu headings (in black) overlap the items. Changing the display resolution has no impact.
    The problem had been identified on v1.2 and fixed in v2.0... Use latest version. Try to put a screen shot of any UI issue.

    Quote Originally Posted by YoKenny View Post
    I am trying to enable 4GB RAM support with Ultimate Windows Tweaker and I can not seem to get registry permission to permit this as I keep getting an error accessing:
    HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{E88DCCE0-B7B3-11d1-A9F0-00AA0060FA31}
    I can not use any options in System Performance as I get the pemission denied message.
    I did select to Run as administrator
    Quote Originally Posted by donham99 View Post
    I have the same problem with Win 7 RC
    Thanks YoKenny ! The problem identified and has been fixed. You may get updated bits soon.

  3. #23
    rkonit's Avatar
    rkonit is offline Gold Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pilani, India
    Posts
    1,363

    Default

    Quote Originally Posted by tedcousens View Post
    New Dell XPS M1530 laptop running vista premium - when I open program, screen is skewed with half the check boxes covered by a panel on the left hand side? Has anyone else had this problem? I have tried changing screen resolution but to no avail!
    Quote Originally Posted by patt10019 View Post
    I have the same problem with a new HPdt3v
    Patt10019
    Quote Originally Posted by patt10019 View Post
    I upgraded to UWT v2.0, and the problem with seeing a complete window disappeared. I'm using Vista Home Premium with sp2, the 64bit version.
    patt10019
    Quote Originally Posted by dbaum22101 View Post
    Using Vista 64 on Dell 20 inch monitor at 125 dpi, with 1600 by 1200 resolution, the column of menu headings (in black) overlap the items. Changing the display resolution has no impact.
    The problem had been identified on v1.2 and fixed in v2.0... Use latest version. Try to put a screen shot of any UI issue.

    Quote Originally Posted by YoKenny View Post
    I am trying to enable 4GB RAM support with Ultimate Windows Tweaker and I can not seem to get registry permission to permit this as I keep getting an error accessing:
    HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{E88DCCE0-B7B3-11d1-A9F0-00AA0060FA31}
    I can not use any options in System Performance as I get the pemission denied message.
    I did select to Run as administrator
    Quote Originally Posted by donham99 View Post
    I have the same problem with Win 7 RC
    Thanks YoKenny ! The problem identified and has been fixed. You may get updated bits soon.

  4. #24
    robshelby is offline New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1

    Default

    I havw vista ultimate 32bit ie7 The option not there (Welcome screen text and buttons' effects
    Set custom background on Welcome screen) for ver 2.0

  5. #25
    nitinagarwal1988's Avatar
    nitinagarwal1988 is offline Microsoft MVP
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pilani, India
    Posts
    1,570

    Default

    wow!! UWT 2.0 was released , just downloaded it and now using it.....for this i can only say AWESOME Work Ramesh......this version is cool....

  6. #26
    rkonit's Avatar
    rkonit is offline Gold Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pilani, India
    Posts
    1,363

    Default

    Quote Originally Posted by robshelby View Post
    I havw vista ultimate 32bit ie7 The option not there (Welcome screen text and buttons' effects
    Set custom background on Welcome screen) for ver 2.0
    The option is available for Windows 7 only.

    Quote Originally Posted by nitinagarwal1988 View Post
    wow!! UWT 2.0 was released , just downloaded it and now using it.....for this i can only say AWESOME Work Ramesh......this version is cool....
    Thanks nitin

  7. #27
    Azazel's Avatar
    Azazel is offline New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7

    Default

    Was just wondering how i would uninstall it to see what difference it makes.
    I deleted the set up from downloads directory.

  8. #28
    rkonit's Avatar
    rkonit is offline Gold Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pilani, India
    Posts
    1,363

    Default

    Quote Originally Posted by Azazel View Post
    Was just wondering how i would uninstall it to see what difference it makes.
    I deleted the set up from downloads directory.
    You can't install it...Its standalone executable...So what are u uninstalling? Just delete it.

  9. #29
    atheist is offline New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Default

    My resolutionis 800x1280 so I have same problem seeing apply button

  10. #30
    JackOfHart is offline New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Default

    As I got the same errors as Axelob0 and Brian49 when I attempted to run;
    XP, Sp3
    IE7, v0
    installed and running from a USB drive.

    Runs fine on Win6.x

    To the author... Thanks
    Last edited by JackOfHart; 5th August 2009 at 02:05. Reason: correcting an embarassment

Page 3 of 48 First 1234513 ... Last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22