1. #1
    royw is offline New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    7

    Default Problems With Insider Preview Build 16193

    I installed Build 16193 and then restored a Macrium Reflect backup image which took me back to Build 16188. The reason I did so was that in Build 16193 I could not open Avast Premier Antivirus or Malwarebytes Premium, although Services showed that both were running. Normally an icon for both appears in the system tray but after Build 16193 they didn't. (I ran sfc /scannow and no integrity violations were found). I then downloaded and installed Build 16193 again, but the same problems occurred.

    What can I try to resolve these problems?

  2. #2
    vasudev's Avatar
    vasudev is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bangalore
    Posts
    364

    Default

    Have you tried to uninstall completely and then reinstall the Avast? As you know Insider Builds may have some issues with some programs..so try again installing with the latest ver of Avast..or wait for the next insider build. Soon you'll get a new build with fixes, BTW have you reported this issue to the Feedback hub?

  3. #3
    edwardeuga is offline New Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1

    Default

    i m also facing the same issue but there is not authentic reply can anybody help to resolve this issue.

  4. #4
    vasudev's Avatar
    vasudev is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bangalore
    Posts
    364

    Default

    Try upgrading to new build 16215 and see if the issue has been resolved.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22