1. #1
    ChuckR is offline Beginner
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Las Vegas
    Posts
    24

    Angry 3rd User Account with Admin won't Run Applications

    I set up a new User Account with Admin Authority. Originally, I have 2. The new account gives me the message

    "Your Internet Security Setting prevented one or more files from being opened" when I try and run an application.

    More Weirdness. I reset IE11 with NO LUCK. I tried running C:\Windows\explorer.exe under RUN with NO LUCK.

    Weird, Under Run I CLICKED BROWSE and sure enough Windows Explorer opened. From this I SHOULD be able to execute any programs.
    NEVER HAPPENED. NOTHING EXECUTES.

    I went back to NewQ id and tried to run CCleaner, Firefox whose icons had been setup as part of the install.

    I get the same STUPID message about "Your Internet Security Setting prevented one or more files from being opened".

  2. #2
    Digerati's Avatar
    Digerati is offline Windows Enthusiast
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Nebraska, USA
    Posts
    95

    Default

    And do the other accounts still work fine?

  3. #3
    ChuckR is offline Beginner
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Las Vegas
    Posts
    24

    Default

    Yes. There is no problem with either one.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22