1. #1
    owtlaw is offline New Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1

    Default Start button doesnt work and icons no longer have labels

    Attempted to do a restore in safe mode. Computer came back up but all of my icons no longer have labels and when selected open a box that appears to only have the wire frame outline... no text whatsoever on anything. start button does not work, windows explorer opens folder window but there is no files showing. Windows symbol key works but with limited functionality...can run msconfig but all you see is plain screen with the radio buttons but nothing else.

    Computer is Dell M6300
    Windows 7 Ultimate x64

    Have run
    chkdsk
    sfc
    malware
    virus scan
    rebuilt mbr
    rebuilt bcd

    no seems to work

  2. #2
    HappyAndyK's Avatar
    HappyAndyK is offline Site Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7,339

    Default

    Can you Undo the system restore?
    Select an older system restore point and go back to it.
    Run ChkDsk.

    These are the 3 things that come to my mind....

  3. #3
    jaylach's Avatar
    jaylach is offline Windows Enthusiast
    Join Date
    May 2014
    Location
    Wyoming or out in space...
    Posts
    134

    Default

    I would also advise running the following if you are able.

    Eset's on-line scanner.
    Free Virus Scan | Online Virus Scanner from ESET

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22