1. #1
    tecknomage's Avatar
    tecknomage is offline New Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    San Diego, CA USA
    Posts
    3

    Question Windows 7 Send To Problem

    REF: Windows 7 Pro

    Ever since I got my Win7 Rig the [Send to] Context Menu is NOT correct

    I have tried all suggestions and fixes from other sites. Registry key is correct, the SendTo folder Desktop.ini looks correct.

    See screenshot: //i1266.photobucket.com/albums/jj534/tecknomage1/SendTo_Problem.jpg

    Would Ultimate Windows Tweaker v2.2 cause a problem?

    Any ideas?
    Last edited by tecknomage; 24th January 2015 at 12:52.

  2. #2
    jaylach's Avatar
    jaylach is offline Windows Enthusiast
    Join Date
    May 2014
    Location
    Wyoming or out in space...
    Posts
    134

    Default

    Hi and welcome to the community.

    You can still include a screenshot even though you can't post a link until you reach a certain number of posts. Just post the link without the http://. Sorry for the inconvenience but this is an anti-spammer measure.

  3. #3
    HappyAndyK's Avatar
    HappyAndyK is offline Site Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7,312

    Default

    Do some of these links help you?
    http://www.thewindowsclub.com/send-t...orking-windows

    Create a system restore point first and then use the registry fix I have attached in that post.
    UWT should not be the cause.

    Later on you could read this post, if you want to customize your SendTo menu:
    Add items & Customize Send To Menu in Windows 8 | 7

  4. #4
    whs's Avatar
    whs
    whs is offline Gold Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,421

    Default

    What exactly are you trying to accomplish ?

  5. #5
    hackerman1 is offline Moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    1,525

    Default

    Quote Originally Posted by tecknomage View Post
    REF: Windows 7 Pro

    Ever since I got my Win7 Rig the [Send to] Context Menu is NOT correct

    I have tried all suggestions and fixes from other sites. Registry key is correct, the SendTo folder Desktop.ini looks correct.

    See screenshot: //i1266.photobucket.com/albums/jj534/tecknomage1/SendTo_Problem.jpg

    Would Ultimate Windows Tweaker v2.2 cause a problem?

    Any ideas?
    And what should be the correct menu ?
    What is missing ?

    Desktop.ini only controls how a folder is displayed in explorer (the file manager).

  6. #6
    tecknomage's Avatar
    tecknomage is offline New Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    San Diego, CA USA
    Posts
    3

    Default

    Windows Club Administration. How can I put a screenshot pic if I'm not allowed to use URLs

  7. #7
    HappyAndyK's Avatar
    HappyAndyK is offline Site Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7,312

    Default

    ^ Post the URL without the http/www and we will fix it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22