Page 3 of 4 First 1234 Last
  1. #21
    AndyAtHull's Avatar
    AndyAtHull is offline Beginner
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    UK
    Posts
    21

    Default

    Still blocking. I'll reboot.

  2. #22
    AndyAtHull's Avatar
    AndyAtHull is offline Beginner
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    UK
    Posts
    21

    Default

    Unfortunatly it is still blocking that forum.

    Process ID 3144 in FireFox.
    Process ID 2744 in IE9 Beta.

    Same type; 1092

  3. #23
    AndyAtHull's Avatar
    AndyAtHull is offline Beginner
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    UK
    Posts
    21

    Default

    Stab in the dark but I cleared the cache/cookies. Same problem, different process ID's.

  4. #24
    Capt.Jack's Avatar
    Capt.Jack is offline Moderator
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    296

    Default

    Quote Originally Posted by AndyAtHull View Post
    Stab in the dark but I cleared the cache/cookies. Same problem, different process ID's.
    AVG haven't fixed it ... They said they'll fix it on an update .. maybe they haven't released the update yet

  5. #25
    AndyAtHull's Avatar
    AndyAtHull is offline Beginner
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    UK
    Posts
    21

    Default

    They posted that it would get fixed via a tweet on twitter on the 30th Sept. (later that day). Hence the request from Corrine. There was an update I applied on the 1st Oct. and it did not resolve the problem. Wether this update included a fix, I do not know. No updates available at this stage 2nd Oct. 1100am UK time.

  6. #26
    AndyAtHull's Avatar
    AndyAtHull is offline Beginner
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    UK
    Posts
    21

    Default

    I'll try the manual update shortly. I got a few other things to do.

  7. #27
    AndyAtHull's Avatar
    AndyAtHull is offline Beginner
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    UK
    Posts
    21

    Default

    No success. I have even gone out of my way and removed 9.0 and installed AVG Free 2011. No luck. Anyone else tried a manual update?

  8. #28
    AndyAtHull's Avatar
    AndyAtHull is offline Beginner
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    UK
    Posts
    21

    Default

    The problem only appears with the forum link. Topics within I can access.

  9. #29
    HappyAndyK's Avatar
    HappyAndyK is offline Site Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7,408

    Default

    I saw Corrine's retweet about it. Maybe we need to give them a day or two :|

  10. #30
    Corrine's Avatar
    Corrine is offline Gold Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Upstate NY
    Posts
    961

    Default

    I agree, Anand. Jas is probably off for the weekend.

Page 3 of 4 First 1234 Last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22