Results 1 to 3 of 3

Thread: Windows 7 Flashing Logon screen without any users

  1. #1
    Azizj is offline New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2

    Exclamation Windows 7 Flashing Logon screen without any users

    Hello, I am facing a problem with my PC, I turned it on one day and everything seemed fine until i reached the Welcome screen with the users on it, There weren't any users and the screen kept flashing/flickering and I tried to Ctrl+Alt+Del but it didn't do anything, I rebooted and tried to boot in Safe mode but I still faced the same problem, I attempted Start-up repair and tried to restore but the restore points didn't work and start-up repair told me to disconnect any usb removal hardware on my computer and try to boot, I did that but sadly no luck .

    I tried to clarify my problem as hard as I probably can and if it's not clear enough I'll be happy to take a video or a picture of the issue.


  2. #2
    Capt.Jack's Avatar
    Capt.Jack is offline Moderator
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    296

    Default

    Hello there!

    Sometime we have to run Startup Repair 3 separate times to completely fix the problem. Follow this article How to Run Startup Repair to Fix Boot Issues | Captain Debugger if that didn't work check this article as well. Resolving Common Boot issues on Windows 7 | Captain Debugger

    Hope this helps!

  3. #3
    Azizj is offline New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2

    Default

    Thank you very much for your reply!, I will try the solutions you posted and I hope something works, I have another question if you may, Can I run a repair install of windows even if I can't boot to it?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22