Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Anybody using Kaspersky?

  1. #1
    HappyAndyK's Avatar
    HappyAndyK is offline Site Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7,547

    Default Anybody using Kaspersky?

    One reader sent me a DM via Twitter saying that his Kaspersky alerts him that TWC is infected with a Trojan.



    Anyone getting this alert ? How do I verify ?

  2. #2
    hackerman1 is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    1,525

    Default

    hi !

    which trojan ?

  3. #3
    LeeW is offline Gold Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    741

    Default

    I turned mine own (kaspersky 2010) and turned it the highest levels and I've gotten nothing from it. I've seen this before in other forums and is usually a false read. Can't remember what the fix was but last I saw was on windows7center and they fixed it pretty quick. Looked for the thread but couldn't find it

  4. #4
    roraniel's Avatar
    roraniel is offline Gold Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Pinehurst, NC
    Posts
    860

    Default

    Same here.

    Quote Originally Posted by UntameDKre View Post
    I turned mine own (kaspersky 2010) and turned it the highest levels and I've gotten nothing from it. I've seen this before in other forums and is usually a false read. Can't remember what the fix was but last I saw was on windows7center and they fixed it pretty quick. Looked for the thread but couldn't find it

  5. #5
    SysOp's Avatar
    SysOp is offline Forum Admin
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    80

    Default

    I too am using Kaspersky and am not getting any trojan error on TWC or TWC forums.

    Seems to be a false alarm.

  6. #6
    tweakwindows's Avatar
    tweakwindows is offline Microsoft MVP
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    intowindows.com
    Posts
    1,285

    Default

    One more Kaspersky user here. I am also not getting any alerts here.

  7. #7
    leofelix is offline Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Italy
    Posts
    1,668

    Default

    I uninstalled KIS 2010, some weeks ago (too heavy and "paranoid" in my opinion).

    I think it is a false positive.

    In the meanwhile I think Scan Websites for iFrames - Services - NoVirusThanks.org

    can be helpful

    [Edited to add]:


    http://www.siteadvisor.com/sites/thewindowsclub.com

    Clean

    http://www.mywot.com/en/scorecard/thewindowsclub.com
    Last edited by leofelix; 6th January 2010 at 08:17.

  8. #8
    HappyAndyK's Avatar
    HappyAndyK is offline Site Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7,547

    Default

    Thanks for all your feedback...and te links. Just wanted to reconfirm and be safe

    Someone told me via Twitter that his/her Kaspersky threw up a trojan warning when visiting TWC.

  9. #9
    rkonit's Avatar
    rkonit is offline Gold Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pilani, India
    Posts
    1,363

    Default

    Quote Originally Posted by HappyAndyK View Post
    Thanks for all your feedback...and te links. Just wanted to reconfirm and be safe

    Someone told me via Twitter that his/her Kaspersky threw up a trojan warning when visiting TWC.
    Its safe ! Im a KIS user

  10. #10
    hackerman1 is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    1,525

    Default

    hi !

    not using Kaspersky (yet), but no reaction from Avira & a2.
    i think a2 would have detected it.
    Last edited by hackerman1; 6th January 2010 at 16:25.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22