Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: How fast is your browser???

  1. #1
    Dude111 is offline Windows Enthusiast
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    62

    Default

    Test your rendering speed HERE



    I just got 19.009 seconds with nothing else open (No tabs,etc)

  2. #2
    johnny.rotton's Avatar
    johnny.rotton is offline Gold Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South, UK
    Posts
    877

    Default

    7.26 with facebook, twitter TWCF and this thread in a tab. That's 5 Tabs including the test page.

    Firefox 3.6.6

  3. #3
    riteshtechie's Avatar
    riteshtechie is offline Software Developer
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    880

    Default

    Nice share

  4. #4
    LeeW is offline Gold Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    741

    Default

    18.18 with 4 tabs, Lockerz video running, TWCF, my Deviantart page, and the test
    page

    8.12 with just the testpage

  5. #5
    johnny.rotton's Avatar
    johnny.rotton is offline Gold Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South, UK
    Posts
    877

    Default

    Tried with 15 Tabs but I broke my browser

  6. #6
    hackerman1 is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    1,525

  7. #7
    LeeW is offline Gold Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    741

    Default

    Quote Originally Posted by hackerman1 View Post
    Thanks for the share hackerman. I like how it compares to other browsers and displays a score system, but woly moly, it took forever, installed an addon and froze my browser

  8. #8
    Dude111 is offline Windows Enthusiast
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    62

    Default

    That froze my browser also! (IE6)

    What Addon did it add?

  9. #9
    roraniel's Avatar
    roraniel is offline Gold Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Pinehurst, NC
    Posts
    860

    Default

    4.279 FF one tab.

  10. #10
    is68 is offline New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7

    Default

    My results where 14.32. I'm on my laptop which is a 2.8Ghz P4 with only 512Mb memory, running XP. Also things running in background, like f-secure internet security monitoring web activity in real-time.

    Ian

    ---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

    Hello,

    Tested again a few times and everytime I received a result between 8.11 and 8.79.

    Dont know why this happened, but must of checked around 10 times, so it might be an idea for others to re-check.

    Ian

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22