Results 1 to 5 of 5

Thread: System Restore

  1. #1
    TG Guest

    Default System Restore

    I cannot get this to work with my 750GB SATA Hard Drive - Any clues, please
    ?

    Many thanks




  2. #2
    Paul Montgomery Guest

    Default Re: System Restore

    On Mon, 1 Sep 2008 10:51:11 +1000, "TG " <tgeorgiou@aapt.net.au>
    wrote:

    >I cannot get this to work with my 750GB SATA Hard Drive - Any clues, please


    YOU are the one who is supposed to give the "clues".

    "750GB SATA Hard Drive" is not a "clue".

  3. #3
    Brink Guest

    Default Re: System Restore


    Hello TG,

    Can you post back more details about your problem? (Ex: error messages,
    etc....)

    In the mean time, this may help you.

    http://www.vistax64.com/tutorials/66...m-restore.html

    Hope this helps,
    Shawn

    TG;825305 Wrote:
    > I cannot get this to work with my 750GB SATA Hard Drive - Any clues,
    > please
    > ?
    >
    > Many thanks



    --
    Brink

    *There are no dumb questions, just the people that do not ask
    them.*
    '*VISTA FORUMS*' (http://www.vistax64.com)
    *Please post feedback to help others.*

  4. #4
    usmc_nam_vet Guest

    Default Re: System Restore


    Try running it in safe mode.


    --
    usmc_nam_vet

  5. #5
    HappyAndyK's Avatar
    HappyAndyK is offline Site Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    7,540

    Default

    Quote Originally Posted by TG View Post
    I cannot get this to work with my 750GB SATA Hard Drive - Any clues, please?
    Many thanks
    Pls check Troubleshooting System Restore In Windows Vista

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22