Results 1 to 7 of 7

Thread: Hyperlinks don't work

  1. #1
    helenp Guest

    Default Hyperlinks don't work

    I made a site using Publisher 2007 on my old laptop with IE7 and WinXP. Now I
    have a new laptop with the latest IE and Vista, and now some (not all)
    hyperlinks do not register as such when you mouse over, and there's nothing
    to click...
    I know some other users of this web site have also failed to access the
    hyperlinks but I'm not sure what IE or OS they are using.

    Any suggestions where the problem is coming from?



  2. #2
    Rick Rogers Guest

    Default Re: Hyperlinks don't work

    Can you provide a link to the site?

    --
    Best of Luck,

    Rick Rogers, aka "Nutcase" - Microsoft MVP
    http://mvp.support.microsoft.com/
    Windows help - www.rickrogers.org
    My thoughts http://rick-mvp.blogspot.com

    "helenp" <helen@humanistic.co.uk_donotspam_> wrote in message
    news:CB7DB704-1D29-4B12-97CF-7C7611837E46@microsoft.com...
    >I made a site using Publisher 2007 on my old laptop with IE7 and WinXP. Now
    >I
    > have a new laptop with the latest IE and Vista, and now some (not all)
    > hyperlinks do not register as such when you mouse over, and there's
    > nothing
    > to click...
    > I know some other users of this web site have also failed to access the
    > hyperlinks but I'm not sure what IE or OS they are using.
    >
    > Any suggestions where the problem is coming from?



  3. #3
    helenp Guest

    Default Re: Hyperlinks don't work

    www.richardsmithguitar.co.uk

    cheers!

    "Rick Rogers" wrote:

    > Can you provide a link to the site?
    >
    > --
    > Best of Luck,
    >
    > Rick Rogers, aka "Nutcase" - Microsoft MVP
    > http://mvp.support.microsoft.com/
    > Windows help - www.rickrogers.org
    > My thoughts http://rick-mvp.blogspot.com
    >
    > "helenp" <helen@humanistic.co.uk_donotspam_> wrote in message
    > news:CB7DB704-1D29-4B12-97CF-7C7611837E46@microsoft.com...
    > >I made a site using Publisher 2007 on my old laptop with IE7 and WinXP. Now
    > >I
    > > have a new laptop with the latest IE and Vista, and now some (not all)
    > > hyperlinks do not register as such when you mouse over, and there's
    > > nothing
    > > to click...
    > > I know some other users of this web site have also failed to access the
    > > hyperlinks but I'm not sure what IE or OS they are using.
    > >
    > > Any suggestions where the problem is coming from?

    >
    >


  4. #4
    Rick Rogers Guest

    Default Re: Hyperlinks don't work

    and what links are not working for you?

    --
    Best of Luck,

    Rick Rogers, aka "Nutcase" - Microsoft MVP
    http://mvp.support.microsoft.com/
    Windows help - www.rickrogers.org
    My thoughts http://rick-mvp.blogspot.com

    "helenp" <helen@humanistic.co.uk_donotspam_> wrote in message
    news:5393C39B-440B-4564-B5F6-F7F7EDE165C1@microsoft.com...
    > www.richardsmithguitar.co.uk
    >
    > cheers!
    >
    > "Rick Rogers" wrote:
    >
    >> Can you provide a link to the site?
    >>
    >> --
    >> Best of Luck,
    >>
    >> Rick Rogers, aka "Nutcase" - Microsoft MVP
    >> http://mvp.support.microsoft.com/
    >> Windows help - www.rickrogers.org
    >> My thoughts http://rick-mvp.blogspot.com
    >>
    >> "helenp" <helen@humanistic.co.uk_donotspam_> wrote in message
    >> news:CB7DB704-1D29-4B12-97CF-7C7611837E46@microsoft.com...
    >> >I made a site using Publisher 2007 on my old laptop with IE7 and WinXP.
    >> >Now
    >> >I
    >> > have a new laptop with the latest IE and Vista, and now some (not all)
    >> > hyperlinks do not register as such when you mouse over, and there's
    >> > nothing
    >> > to click...
    >> > I know some other users of this web site have also failed to access the
    >> > hyperlinks but I'm not sure what IE or OS they are using.
    >> >
    >> > Any suggestions where the problem is coming from?

    >>
    >>



  5. #5
    wind0ws_g33k is offline New Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6

    Default

    Here, check this out, the links at the bottom are one picture instead of individual clickable picture links that they should be.
    http://www.richardsmithguitar.co.uk/...s/image498.gif

    I might be able to help you fix it with the site files, but it seems to be a big picture at the bottom.


    email me at reCAPTCHA: Stop Spam, Read Books

    (email captcha'ed to prevent spam)
    Last edited by wind0ws_g33k; 4th October 2008 at 23:04.

  6. #6
    helenp Guest

    Default Re: Hyperlinks don't work

    thanks, I see what you mean: all the links are fused together as one gif
    instead of being the buttons they were originally. And yet it worked on my
    old laptop with XP and older IE.

    Do you think I could solve it by re-editing the pre-set buttons in Publisher
    2007 on my newer laptop (the program I used originally) and saving at
    re-uploading? Or do you think I would be better off re-doing the buttons by
    redrawing them and individually hyperlinking them from scratch?

    cheers!

    "wind0ws_g33k" wrote:

    >
    > Here, check this out, the links at the bottom are one picture instead of
    > individual clickable picture links that they should be.
    > http://www.richardsmithguitar.co.uk/...s/image498.gif
    >
    > I might be able to help you fix it with the site files, but it seems to
    > be a big picture at the bottom.
    >
    >
    > email me at 'reCAPTCHA: Stop Spam, Read Books'
    > (http://tinyurl.com/4qlmc4)
    >
    > (email captcha'ed to prevent spam)
    >
    >
    > --
    > wind0ws_g33k
    > ------------------------------------------------------------------------
    > wind0ws_g33k's Profile: http://winvistaclub.com/forum/member.php?userid=229
    > View this thread: http://winvistaclub.com/forum/showthread.php?t=23383
    >
    >


  7. #7
    helenp Guest

    Default Re: Hyperlinks don't work

    your reply lead to me ungrouping all objects and now i can use the links as
    the buttons are seen individually rather than as one picture...
    all works now, THANKS!!!! )
    although now i have gained access to the pages beyond the home page i can
    see that the scripts for embedding music and video nolonger work with the
    latest OS/WMP/IE so I have more work to do finding scripts that will work!

    "wind0ws_g33k" wrote:

    >
    > Here, check this out, the links at the bottom are one picture instead of
    > individual clickable picture links that they should be.
    > http://www.richardsmithguitar.co.uk/...s/image498.gif
    >
    > I might be able to help you fix it with the site files, but it seems to
    > be a big picture at the bottom.
    >
    >
    > email me at 'reCAPTCHA: Stop Spam, Read Books'
    > (http://tinyurl.com/4qlmc4)
    >
    > (email captcha'ed to prevent spam)
    >
    >
    > --
    > wind0ws_g33k
    > ------------------------------------------------------------------------
    > wind0ws_g33k's Profile: http://winvistaclub.com/forum/member.php?userid=229
    > View this thread: http://winvistaclub.com/forum/showthread.php?t=23383
    >
    >


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22