DOWNLOAD: Best tool to repair Windows problems & optimize system performance | Best driver update software for your PC
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: (copy) option not responding to command

  1. #1
    v3loc1ty's Avatar
    v3loc1ty is offline Gold Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    California
    Posts
    858

    Question (copy) option not responding to command

    when highlight a URL to an image, then i click (copy) to save it, nothing happens. but when i push ctrl+ X+ C its fine..any hints?


  2. #2
    Jon Guest

    Default Re: (copy) option not responding to command

    "Gummy bear sp1" <Gummy.bear.sp1.3iqait@winvistaclub.com> wrote in message
    news:Gummy.bear.sp1.3iqait@winvistaclub.com...
    >
    > when highlight a URL to an image, then i click (copy) to save it,
    > nothing happens. but when i push ctrl+ X+ C its fine..any hints?
    >



    It's not clear in which context you're observing this. You may wish to
    provide a few more details eg which program you're using etc. Otherwise
    you're unlikely to get much of a response.

    --
    Jon




  3. #3
    v3loc1ty's Avatar
    v3loc1ty is offline Gold Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    California
    Posts
    858

    Default

    like when i highlight a link in an image on photobucket, and click copy in toolbar, its unresponsive. but if i do it old fashioned way of ctrl/X/C it works.

  4. #4
    Jim Guest

    Default Re: (copy) option not responding to command

    On Wed, 12 Nov 2008 07:19:20 +0530, Gummy bear sp1
    <Gummy.bear.sp1.3iqox7@winvistaclub.com> wrote:

    >
    >like when i highlight a link in an image on photobucket, and click copy
    >in toolbar, its unresponsive. but if i do it old fashioned way of
    >ctrl/X/C it works.


    X/C =cut/copy ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22